tag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post2389452509238129958..comments2023-04-12T05:00:40.238-07:00Comments on Grillblogg om Grillgleder: Pulled Pork. (Fillegris).ArildHhttp://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-88970522135179348832013-07-04T12:40:03.608-07:002013-07-04T12:40:03.608-07:00Spennende, gleder meg til å se resultatet :-)
Spennende, gleder meg til å se resultatet :-)<br /><br />ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-80689607670576291682013-07-04T01:44:40.935-07:002013-07-04T01:44:40.935-07:00Kjøttet er bestilt, så da er det bare å gjøre klar...Kjøttet er bestilt, så da er det bare å gjøre klar gassgrillen til helga og håpe det funker... ;-)Grilling og mathttps://www.blogger.com/profile/00014748136288966999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-25967863611638154982012-07-14T04:56:27.583-07:002012-07-14T04:56:27.583-07:00Supert, dette blir bra :-)Supert, dette blir bra :-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-89088952370636194012012-07-14T04:38:32.959-07:002012-07-14T04:38:32.959-07:00Tenkte jeg skulle teste svinenakke på onetouchen ...Tenkte jeg skulle teste svinenakke på onetouchen min, og har nå kjørt en testrunde for å se om jeg klarer å holde tempen. Ble overrasket da jeg fortsatt hadde god futt etter 16 timer uten etterfylling av kull.<br /><br />Gleder meg til å teste med kjøtt på.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-38767230112324602692012-07-02T11:19:28.302-07:002012-07-02T11:19:28.302-07:00Tusen takk for kommentar, dette var hyggelig lesni...Tusen takk for kommentar, dette var hyggelig lesning :-)<br /><br />ArildArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-5457025852725819722012-07-02T06:53:07.462-07:002012-07-02T06:53:07.462-07:00Hei! Dette så helt utrolig godt ut! Følger veldig ...Hei! Dette så helt utrolig godt ut! Følger veldig ofte på bloggen din og den er veldig inspirerende:) Har nå skaffet meg en WSM 57 takket være deg. Har bare grillet en gang på den til nå og det var ca 9 kg med svinenakke. Og det ble helt utrolig godt. Hadde de på ca 11 timer til tempen var 88 grader. Og nå til torsdag blir det en hel kalkun. Og da blir det etter din metode igjen :)<br />Takker så mye for en kjempe blogg!<br />CatoAnonymousnoreply@blogger.com