tag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post5041776064041156288..comments2023-04-12T05:00:40.238-07:00Comments on Grillblogg om Grillgleder: Varmrøyk laks. (Salma)ArildHhttp://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-4290913146204625692012-12-15T14:12:40.919-08:002012-12-15T14:12:40.919-08:00Beklager sent svar.
Jeg har i grunnen alltid bruk...Beklager sent svar.<br /><br />Jeg har i grunnen alltid brukt tørre fliser basert å¨det faktum at vannet ikke trekker inn i treverket uansett på den korte tiden vi her snakker om. (Bløtlegging 0,5-1 time).<br /><br />Det siste året har jeg derimot begynt å bløtlegge flis, spesielt for fisk, og jeg tror/innbiller meg at røyksmaken blir litt "rundere" og ikke fullt så skarp.., men det er kanskje ønsketenking :-)<br /><br />Når man har bløtlagt flisene blir man litt overrasket over røykmengden og tenker at det blir for mye røyk, men det meste er vanndamp så det er ikke noe problem :-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-12190418695340886602012-12-07T03:53:19.051-08:002012-12-07T03:53:19.051-08:00Spørsmål rettet mot flisen du bruker! Fukter(bløtl...Spørsmål rettet mot flisen du bruker! Fukter(bløtlegger) du flisen før du legger de på grillbrikketene/kullet? Eller legges de på tørr?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-24555510570521856422011-02-28T07:11:42.557-08:002011-02-28T07:11:42.557-08:00Takk, takk :-)Takk, takk :-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-7106871906102731022011-02-28T02:54:40.308-08:002011-02-28T02:54:40.308-08:00nice, nicenice, niceAnonymousnoreply@blogger.com