tag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post5078443013785887866..comments2023-04-12T05:00:40.238-07:00Comments on Grillblogg om Grillgleder: Flettet bacon rundt noe godtArildHhttp://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-11022403368433169772012-06-11T04:03:53.742-07:002012-06-11T04:03:53.742-07:00Det nærmeste jeg har kommet brisket så langt, er e...Det nærmeste jeg har kommet brisket så langt, er ett stykke oksebryst hvor jeg fikk slakteren til å skjære av nederste delen. Riktignok er stykket forholdsvis tynt, men tror det skal være omtrent riktig del. Ett av problemene for min del var at mitt stykke var fra en norsk melkeku, og jeg undres på om ikke brisket fra en kjøttrase hadde vært noe mer beefy, bokstavelig talt. Vel. Mer om dette på http://www.bbqviking.com (sjekk Gallery II)BBQ Vikinghttp://www.bbqviking.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-30516948542523353702011-11-30T10:10:27.263-08:002011-11-30T10:10:27.263-08:00Jeg vet ikke om brisket har noe norsk navn, men de...Jeg vet ikke om brisket har noe norsk navn, men det befinner seg antakelig i området oksebryst/bibringe på dyret. Det er vel kanskje måten kjøttet er skjært på som er avgjørende. (?).ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-79968940565083754012011-11-30T07:30:27.866-08:002011-11-30T07:30:27.866-08:00Brisket på norsk er.....?Brisket på norsk er.....?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-255072511028599332011-03-30T12:46:44.757-07:002011-03-30T12:46:44.757-07:00Den fungerer i ovn uten grill også, det har jeg pr...Den fungerer i ovn uten grill også, det har jeg prøvd :-) Sett oven på i overkant av 200 grader og denne midt i ovnen. Ha gjerne i et termometer, og kjernetemperaturen bør ende opp noe over 70 grader. Da er baconet såpass mørkt i fargen at du tviler på om dette er spiselig, men det er det :-)<br />Som jeg har skrevet er den som er avbildet veldig "barnevennlig", og man kan gjerne ha i bbq-saus, paprika eller noe annen man liker.<br /><br />Lykke til.ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-56443943695992193162011-03-30T12:38:43.657-07:002011-03-30T12:38:43.657-07:00trur du den hamburger varianten men ost og bacon f...trur du den hamburger varianten men ost og bacon funker i ovn med grill ?akselhttp://www.harikkeegenblogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-2953890210228395202011-02-28T13:11:28.713-08:002011-02-28T13:11:28.713-08:00Takk Kristine, hyggelig å høre :-)
Det er ikke på...Takk Kristine, hyggelig å høre :-)<br /><br />Det er ikke på denne tiden av året grillene er mest brukt, men jeg regner det som sannsynlig at det blir noen oppdateringer med jevne mellomrom fremover ;-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-3199469498791063332011-02-28T13:06:19.164-08:002011-02-28T13:06:19.164-08:00Åååh, jeg er fast leser fra nå!
- blir nok mye god...Åååh, jeg er fast leser fra nå!<br />- blir nok mye god mat til sommeren herifra ja!- Kristinehttp://kristineholm.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-13540081418259245632011-02-28T07:07:05.617-08:002011-02-28T07:07:05.617-08:00Takk for kommentarer og tips :-)
Marte, det er ik...Takk for kommentarer og tips :-)<br /><br />Marte, det er ikke fettet man fjerner, men hinnene på utsiden som kan være litt vanskelig å få spiselig. Her er det ikke "bading i baconfett". Når man griller/steker disse matrettene vil det meste av fettet fra baconet renne bort. Det er også av den grunn Grete Roede er positiv til endel grillmat, men jeg har ingen formening om de oppskriftene jeg presenterer her ville bli godkjent på Roede kurs, men kanskje på en lavkarbodiett? :-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-35183961696218396272011-02-28T01:32:31.361-08:002011-02-28T01:32:31.361-08:00Fantastisk! Lagde dette til ungene mine og det gle...Fantastisk! Lagde dette til ungene mine og det gled rett ned. Tusen takk VG, dere er kjempeflinke. Hilsen en norsk matmorAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-82891912556122922222011-02-28T00:09:22.247-08:002011-02-28T00:09:22.247-08:00Norsk kokkonst- en näradödenupplevelse..Norsk kokkonst- en näradödenupplevelse..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-52637687046074638312011-02-27T23:28:02.662-08:002011-02-27T23:28:02.662-08:00Ser kjempegodt ut:-) Må prøves:-)Ser kjempegodt ut:-) Må prøves:-)Ritanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-6010345562083019682011-02-27T23:24:18.792-08:002011-02-27T23:24:18.792-08:00prøv med bare bacon og ost! <3 :D:D:Dprøv med bare bacon og ost! <3 :D:D:DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-19189769063030417342011-02-27T15:39:44.075-08:002011-02-27T15:39:44.075-08:00Jeg og noen kamerater har prøvd beaconsurret indre...Jeg og noen kamerater har prøvd beaconsurret indrefilet av kalv, og elgstek, og kan virkelig anbefale dette på det sterkeste! Gjerne med noen ovnsstekte potetbåter, hjemmelaget peppersaus og stekte grønnsaker til;)Kristernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-72915417374676246952011-02-27T15:32:01.838-08:002011-02-27T15:32:01.838-08:00Hahaha, hvorfor ta bort fettet på svinefileten før...Hahaha, hvorfor ta bort fettet på svinefileten først når man skal bade det i baconfett etterpå? :PMartenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-60859668583760348992011-02-27T14:25:46.794-08:002011-02-27T14:25:46.794-08:00Satser på at jeg har en oppdatering på bloggen i m...Satser på at jeg har en oppdatering på bloggen i morgen, men da været ikke akkurat er på grillerens side om dagen, er det kanskje ikke rykende ferske saker, men likevel :-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-64404099324677350422011-02-27T14:22:56.253-08:002011-02-27T14:22:56.253-08:00Hei Terje. Det jeg skriver i kategorien "bøke...Hei Terje. Det jeg skriver i kategorien "bøker" skulle tyde på at du har helt rett i at jeg er inspirert av Craig :-)<br /><br />En norsk forklaring på brisket hadde vært supert.<br /><br />Mine brisketer er levert av samme slakteren som laget kebaben jeg hadde på rotisseriet. (Egen grilloppskrift her på bloggen).<br /><br />Beklager at jeg ikke før nå har krysset av i "alle" boksen for kommentarer.ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-30734934272648755692011-02-27T11:12:58.955-08:002011-02-27T11:12:58.955-08:00Enig med Terje, si fra om du trenger hjelp til å f...Enig med Terje, si fra om du trenger hjelp til å finne den funksjonen Arild ;)Metallianhttps://www.blogger.com/profile/07556113411777075111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-14600291285944448572011-02-27T09:22:16.370-08:002011-02-27T09:22:16.370-08:00Fantastisk flott blogg, kan ikke skjønne at jeg ik...Fantastisk flott blogg, kan ikke skjønne at jeg ikke har sett den før nå. Jeg har laget en hel gjeng av de samme tingene som deg, ser ut til at vi er godt inspirert av Craig begge to. Har forresten en slags forklaring på hva brisket er på norsk, fra opplysningskontoret for kjøtt, om du er interessert. Hvor fikk du tak i stykket? Slaktern? Slaktern her var ikke sikker på hvilket stykke det var, og han skulle ha nesten 200 kr kiloen, så hoppet over det i første omgang.<br /><br />Du burde forresten slå på funksjonen slik at ikke bare folk som er registrerte overalt kan kommentere.<br /><br />Terje<br />http://terje.mrbacon.infoTerjehttps://www.blogger.com/profile/04108567065767421912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-1890624037830565242011-02-27T04:48:47.085-08:002011-02-27T04:48:47.085-08:00Epicmealtime RippoffEpicmealtime RippoffUnknownhttps://www.blogger.com/profile/04720242365840386960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-88427073021799686372011-02-26T14:44:29.900-08:002011-02-26T14:44:29.900-08:00Takk :-)Takk :-)ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-87990355481392351712011-02-26T14:36:05.116-08:002011-02-26T14:36:05.116-08:00Fantastisk!Fantastisk!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04458606913610240902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-85056910711456275662011-02-26T11:09:43.199-08:002011-02-26T11:09:43.199-08:00Takk for kommentar Bliss, Sigrid og Easylife. Dett...Takk for kommentar Bliss, Sigrid og Easylife. Dette kan lages i komfyren. Kan tenke meg rundt 200 grader til en kjernetemp på 70 grader. (Vanskelig å anslå tiden, kommer veldig an på tykkelsen). Ikke pakkes inn. Den skal være såpass stekt på utsiden at du synes det virker for mye, og kanskje temperaturen i ovnen må skrues opp på slutten for å få til det :-) Det kuleste er nok hjemmelaget pesto, men jeg bruker endel av en som heter Barilla.ArildHhttps://www.blogger.com/profile/12683894292774045472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-4831905696221436312011-02-26T10:17:24.834-08:002011-02-26T10:17:24.834-08:00Hvilken pesto bruker du?Hvilken pesto bruker du?Lanahttps://www.blogger.com/profile/02780934246000742935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-80965973011948748152011-02-26T10:09:06.675-08:002011-02-26T10:09:06.675-08:00Dette ser nyydeleg godt ut!! Fantastisk ide! Men k...Dette ser nyydeleg godt ut!! Fantastisk ide! Men kan dette også gjennomførast i vanleg bakaromn? Evt ja, på kva varme og kor lenge? Og må den da pakkast inn i noko?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06129341888433283201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3059747752168117895.post-5489449165553498432011-02-26T02:46:10.777-08:002011-02-26T02:46:10.777-08:00Hmmm... Dette må prøves! Takk for litt inspirasjon...Hmmm... Dette må prøves! Takk for litt inspirasjon i en matlei hverdag! :)Bliss Designhttps://www.blogger.com/profile/09173462956816444673noreply@blogger.com