Så når Craig legger ut en artikkel om onion burger på www.craig.no er jeg selvfølgelig ikke vanskelig å be.
Har prøvd dette på steikepanna tidligere med godt resultat, men måtte prøve den på grillen også i et håp om å få med litt av "grillsmaken".
Den ferdige burgeren:

Kjøttdeig, løk i veldig tynne skiver og skivet ost:

Hamburgerbrød, tomat, sylteagurk og salatblad. (Jada, burgerbrødene er kjøpt ferdige, men med en runde på grillen blir de helt ok).

Litt diverse og for enhver smak:

Klart ved grillen:

Blanding av briketter og B&B grillkull fyres opp:

Under haugen la jeg etpar biter plommetre:

Oppvarming av støpejernplate:

Burgerbrød legges på indirekte:

Olje på støpejernplata og kjøttdeigen legges på:

Kjøttdeig og godt med løk presses flatt med egnet verktøy:

Snu burgerne og ha på rikelig med salt:

På med ost og legg på lokket:

Servert med det man liker, men min hadde salatblad, Hellmann´s mayonnaise, tomat og sylteagurk.

Kjempegodt, og grillsmaken var der :-)
Takk Craig!
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar