søndag 7. august 2011

Onion Burger

Hamburger er en av favorittene her i huset og jeg er stadig på utkikk etter tips til ingredienser i burgerkjøttet, men også tilbehør for den ferdige burgeren.

Så når Craig legger ut en artikkel om onion burger på www.craig.no er jeg selvfølgelig ikke vanskelig å be.

Har prøvd dette på steikepanna tidligere med godt resultat, men måtte prøve den på grillen også i et håp om å få med litt av "grillsmaken".


Den ferdige burgeren:




Kjøttdeig, løk i veldig tynne skiver og skivet ost:




Hamburgerbrød, tomat, sylteagurk og salatblad. (Jada, burgerbrødene er kjøpt ferdige, men med en runde på grillen blir de helt ok).




Litt diverse og for enhver smak:




Klart ved grillen:




Blanding av briketter og B&B grillkull fyres opp:




Under haugen la jeg etpar biter plommetre:




Oppvarming av støpejernplate:




Burgerbrød legges på indirekte:




Olje på støpejernplata og kjøttdeigen legges på:




Kjøttdeig og godt med løk presses flatt med egnet verktøy:




Snu burgerne og ha på rikelig med salt:




På med ost og legg på lokket:




Servert med det man liker, men min hadde salatblad, Hellmann´s mayonnaise, tomat og sylteagurk.




Kjempegodt, og grillsmaken var der :-)


Takk Craig!

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar