lørdag 4. juli 2015

Beer Can Burger


I serien pakke-mat-i-bacon er det nå den såkalte Beer Can Burgeren som står på menyen :)

Kjøttdeig, bacon, fyll, revet ost og bbq saus.




I stedet for en ølboks brukte jeg et vasket kaffekrus..



Fyllet er finhakket og stekt sopp, løk, hvitløk, paprika, salt og pepper.



Fyll og bacon på plass.



Før osten legges på toppen er det viktig å ha en god "dæsj" bbq saus på fyllet.



Indirekte grilling rundt 200 grader til baconet er slik man ønsker. (45 minutter?).



Knallgodt :)





.

2 kommentarer:

  1. Den der skal prøves. Ser knall godt ut.

    SvarSlett
  2. "馬頭明王"



    [南無藥師琉璃光如來]


    [南無大勢至菩薩]



    (大佛頂首楞嚴經)



    {南無大方廣佛華嚴經} {南無華嚴海會佛菩薩}


    SvarSlett