søndag 28. januar 2018

Pizza på WSCG

For å teste høy temperatur på Weber Summit Charcoal passer pizza perfekt.

Det ferdige resultatet:


Emner for pizzabunn:


Oppskriften er stjålet et eller annet sted:



Det står at det blir 4 stk for langpanne, til grillen blir det 5-6 runde bunner avhengig av hvor tynn man ønsker den. (Ikke bruk kjevle, knø den ut med hendene).


Pizzasaus

En man liker eller prøve 1 del tomatpure, vann og olivenolje. Jazzes opp med basilikum, hvitløk, salt, pepper  og eventuelt noen dråper tabasco eller annen saus med litt kick. (Stavmikser).

Grillens innebygde funksjon for opptenning eller vanlig tennrør/tennbriketter kan brukes:


Deflektorplaten legges på. (Mellom kull og rist/pizzastein)


Godt og varmt:


Første pizzaen klar for grillen:


Pizzaen er på plass, lokket legges på:


Rundt 4 minutter etterpå:


Knasende sprø bunn uten å være brent:



Grillen fungerte veldig bra om noen skulle være i tvil 😍







1 kommentar:

  1. Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)

    SvarSlett