onsdag 13. juli 2011

Småretter. (Tapas?)

Grilling av småretter og min kone mente at dette burde godkjennes som tapas :-)

Dadler delt i to, fylt med philadelphia ost og surret i parmaskinke:



Asparges med parmaskinke og noen med serranoskinke.



Sjampinjong uten stilk fylt med Bleu D´Auvergne:



Rød chili delt i to, fylt med philadelphia ost og surret i bacon:



Småpoteter med olje, smør og krydder:



Kjøttboller av kjøttdeig, karbonadedeig, fetaost, chorizo pølse, egg, salt og pepper:



Som tapas burde kanskje kjøttbollene være runde, men jeg laget de av praktiske årsaker flate som små burgere. (Disse er 40-50 gram pr. stk).



Strimler av svinenakke krydret med grillkrydder:



Salmalaks med sitronpepper:



Poteter og sopp ferdig:



Klar for servering. (Salsasaus i aluminiumsbakken og jeg lurte også inn noen pølser).




Smakte godt, men det er litt "travelt" å grille på denne måten :-)

..

1 kommentar: