onsdag 21. september 2011

Kylling med maispuré

Kyllingene denne gangen er Priors maiskylling.Krydderblanding.Kyllingene er krydret innvendig og utvendig og plassert på kyllingholdere som er fylt med øl, hvitløk og grillkrydder. (Man kan også bruke eplejuice eller brus og har man ikke kyllingholdere kan man sette kyllingene på en halvfull øl/brus-boks). Kyllingene plasseres på indirekte varme under lokk.Kyllingene nærmer seg ferdige, dampet fra innsiden og grillet fra utsiden. (Ca. 75 minutter).Mais for maispuré.Hele innholdet i boksene kokes i melk.Etter en drøy times koking ser det slik ut.Sil fra melken og ha maisen i food processor sammen med 100 gram smør, 1 dl fløte og litt salt og pepper.Maispuré.Servert.
Skikkelig godt :-)

4 kommentarer:

 1. Hei Arild! Har du lyst å være med på www.matbloggsentralen.com? Ina & Ina som, som også skriver hver sin blogg, har opprettet matbloggsentralen som en samlingssted for skandinaviske blogger. Ta en titt og send oss en mail hvis du er interessert:)

  SvarSlett
 2. hei!

  Kan jeg bruke komfyr til denne retten??:)

  SvarSlett
 3. Det har jeg ikke tenkt på, men dersom det er høyde nok i komfyren eller kyllingen er liten nok bør det kunne gå.

  Prøver du så hadde det vært gøy å høre om resultatet.

  SvarSlett
 4. Går helt klart god for denne måten å grille på, selvom jegselv sverger til gass.. ;-) Maispure har jeg derimot ike forsøkt, men det hadde jo kanskje vært verdt ett forsøk! Ser spennende ut! :-)

  Skjønte da kyllingen veltet at en slik holder er tingen.. ;-)

  SvarSlett