onsdag 5. oktober 2011

Lakseburger

Som de fleste liker også jeg å ha litt styring med råvarene, men når det "dukker opp" lakseburgere laget av villaks fra Alaska får det så være at burgerne er "fabrikklaget".

Trident lakseburgere:
Godt og varmt:
Grillristen er smurt med olje og burgerne lagt på for direkte grilling:
Noen minutter direkte på andre siden:
Servert med hvitløkdressing, salat, rødløk og tomat:
Burgerne hadde konsistens som biter/flak av fisk og ikke som kvernet fiskefarse. (Klarte ikke helt å få frem dette på bildet..).
Knallgodt :-)

7 kommentarer:

 1. Da har jeg kjøpt Weber Kulegrill 57 cm, så nå er jeg virkelig klar for å teste ut en god del på bloggen din.
  Men dette hsteriet om at tennveske ødelegger maten er jeg ikke helt med på. Husker jeg så BBQ Masters og der ble en driti ut fordi han pøste på med tennveske. Dette var selvsagt synd blandt amerikas beste BBQ`ere, men hvem vant? Jo, han med tennveske.
  Kan du komme med en nøktern forklaring på hva som er så fy fy? Jeg er nemlig av oppfatningen at tennveska er blitt syndig pga matsnobber (du vet, slik vi møter i vinverdenen hele tiden.) Selv elsker jeg lukta av den men er villig til å teste opptenning bare for å se.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny grill!

  Kan godt tenkes at noen er hysteriske i sin motstand av tennvæske, jeg har vel ikke gått lengre enn å bruke kraftuttrykket "frarådes"..

  Noen briketter, (de beste), er såpass kompakte at bruk av tennvæske ikke har noe for seg. Det er rett og slett kun opptenningsrør som fungerer, og da med sammenkrøllet avis eller optenningsbriker under.

  For en F1 tilhenger som deg skal jeg ikke prøve å spille inn argumentet om miljø osv ved brenning av tennvæske, men for meg blir det rett og slett feil dersom jeg har fått tak i skikkelig naturlig grillkull, (med naturlig smak), for så å dynke det i tennvæske.

  Gleder meg til å se grillen i bruk på bloggen din.

  SvarSlett
 3. Nice blog.
  Can you tell me from where did you buy these salmon patties from ?

  SvarSlett
 4. Thank you.

  I got them from USA/Alaska when they are not for sale in norway, i think.
  (I do not know where they are sold in USA)

  SvarSlett
 5. ahhh alright.. but found the recipie for making laks patties in your blog so thats great :)

  Thankyou

  SvarSlett