onsdag 19. oktober 2011

Indrefilét av storfe

Mitt forrige blogginnlegg 12.10.2011, (svinefilét med loff og flettet bacon), ble mange bilder, så denne gangen blir det noe kort og godt..


Oppfyring 1. (B&B grillkull med Burner oppfyringsposer).





Oppfyring 2.





Oppfyring 3.





Indrefilét av storfe, med nøytral olje, salt og pepper.





Direkte grilling.





2x2 minutter direkte på hver side.





Servert med grillede asparges, potetpuré og soppstuing.




Grillet asparges.
Kutt enden av aspargesen dersom det er nødvendig. Skyll og la aspargesen ligge i vann en stund før grilling. Grilles litt vekselvis direkte/indirekte til de blir som ønsket. (Avhenger av grillens temperatur og aspargesens tykkelse. Stikk en kniv e.l. i aspargesen for å sjekke om de er ferdige).

Soppstuing.
Er beskrevet i kategorien "Røykt svinekam".

Potetpuré
Kok skrelte poteter som er delt i terninger. (Gjerne mandelpoteter).
Sil fra vannet, ha i smør, fløte, salt og pepper. (Smakes til).
Mos alt sammen til en fin puré.



.

2 kommentarer: