torsdag 27. oktober 2011

Lammeskank

Lammeskank er kanskje ikke den vanligste grillmaten, men dette er en såpass flott råvare at den fortjener å bli grillet. Hadde lyst å prøve noe annet enn den "vanlige" rosmarin og hvitløk komboen, så jeg fant en Brimi-oppskrift med mye lime og ingefær.

Revet skall av lime:




Saften av lime:




Revet ingefær:




Lammeskank:




Marinaden ble veldig syrlig så jeg hadde i endel solsikkeolje, og jeg klarte heller ikke å la være å ha i etpar fedd hviløk..




Oppfyring av kulegrillen.




Lammeskankene settes på grillristen og røykflis av plomme og kirsebær legges på kullet.




4-5 timer rundt 120 grader:




Ser bra ut dette :-)




Servert:

1 kommentar:

  1. Jøss, det var en ny vri og det ser herlig ut. Skal prøves, takk!

    SvarSlett