mandag 21. november 2011

Kyllingvinger / Hot Wings

Kyllingvinger eller "hot wings" er skikkelig snaddermat!

2 kg kyllingvinger naturell.




Gleder meg til å prøve denne sausen.




Krydret forsiktig med grillkrydder og lagt på grillen indirekte med skinnsiden ned og lokket på.




Smeltet smør må til..




Kyllingvingene ble penslet med smeltet smør to ganger på hver side.




Etter en halv times tid snur man kyllingvingene med skinnsiden opp. Dette bildet er tatt ved siste pensling med smeltet smør. Totaltid på grillen litt over en time.




Servert.




Super mat og sausen var HOT og god.

.

2 kommentarer:

  1. Hei
    Hvor fant du Franks HOT wing saus?

    SvarSlett
  2. Jeg kjøpte på Helgø Matsenter i Stavanger, men det er Oluf Lorentzen som importerer denne, så det er nok mange butikker som kan skaffe den.

    SvarSlett