Både laks og torsk en god grillmat.
Litt olje, salt og pepper på alle stykkene. Laksen fikk også litt dill, og torsken litt blandingskrydder for fisk.
Indirekte grilling ved ca. 200 grader.
Litt røykved på grillkullet og lokket på.
Etter 20-25 minutter..,
.., er fisken klar.
Servert med hjemmelaget potetstappe, rødvinsaus og grønnsaker.
Knallgodt :-)
Det ser godt ut! Finfin blogg, og gode bilder. Mye god inspirasjon å hente herfra! :-)
SvarSlettGleder meg til hvert eneste innlegg!
Kjempe innlegg! :)
SvarSlettDu, har et spørsmål som jeg er 99% du kan svare på :)
Hva er beef short ribs her i Norge?
Takker på forhånd
mvh
Francisco
Takk for fine ord :)
SvarSlettNår det gjelder beef short ribs finnes det ikke noe godt norsk ord på dette, og jeg har sjekket med de som burde vite det uten at det hjalp :)
Arild