Andebryst med ingefærplommer, ris/saus og salat:
Grillet indirekte på en Weber 67 cm kullgrill. (B&B grillkull).
Andebryst:
Med en skarp kniv lages rutemønster i fettet på andebrystenes. Smør på honning, gjerne akasiehonning, og krydre med femkrydder. Grilles direkte med fettet ned i 1-2 minutter før andebrystene grilles ferdige på indirekte varme med fettsiden opp til kjernetemperaturen er 60 grader.
Ingefærplommer:
8-10 blå plommer kuttes i biter.
5 ts soyasaus
3 ss eplesidereddik
3 ts revet ingefær
3 ss sukker
1-2 fedd hvitløk finkuttet. (Mengde etter smak).
Alt kokes opp i gryte. La det koke 6-8 minutter.
Snadder :-)
Hei
SvarSlettDette er jo rett og slett fantastisk og et god supplement til bloggen din WK.
Håper dette fortsetter ;-)
Takk for det :-)
SvarSlettFantastisk rett. Ble så inspirert at dette ble servert på 17 mai til våre gjester. Med gode tilbakemeldinger ;). Siden madammen ikke liker rødvin, anbefalte polet en bedre Chablis, for så å avslutte med en god Bourgogne.
SvarSlettFantastiske kombinasjoner ;)
Strålende :-)
SvarSlett