torsdag 10. februar 2011

Kebabspyd


Vertikalt kebabspyd for kullgrill:


Hull i tuppen for bøyle til løfting inn og ut av grillen:


3,3 kg kjøtt bestående av flatbiff okse, nakkekoteletter, svinekoteletter og lammelår:


Marineres i naturell youghurt, kebabkrydder og grillkrydder over natten:



Kjøttet plassert på spydet:


Klar for første skjæring. Kjøttet blir etterpå plassert tilbake på grillen og skjæres flere ganger etterhvert som kjøttet blir grillet:


Det er servert:








4 kommentarer:

  1. Tror du de blir Stor forskjell vist du har den i Gass grill eller ovnen ? enn en kull grill ?

    SvarSlett
  2. Det blir sikkert godt i gassgrill eller komfyr også, men jeg håper at det blir ekstra godt i en kulegrill med kull/briketter, gjerne kombinert med litt røykflis :-)

    SvarSlett
  3. har tenkt I same baner, fikk laget spydet hos en local maskin sjappe, den jeg laget har drip tray. og vi broker stot sett tørr rub , og meieri smørmellom kjøtt lagene. griller på eike kull

    SvarSlett