Vertikalt kebabspyd for kullgrill:
Hull i tuppen for bøyle til løfting inn og ut av grillen:
3,3 kg kjøtt bestående av flatbiff okse, nakkekoteletter, svinekoteletter og lammelår:
Marineres i naturell youghurt, kebabkrydder og grillkrydder over natten:
Kjøttet plassert på spydet:
Klar for første skjæring. Kjøttet blir etterpå plassert tilbake på grillen og skjæres flere ganger etterhvert som kjøttet blir grillet:
Det er servert:
Tror du de blir Stor forskjell vist du har den i Gass grill eller ovnen ? enn en kull grill ?
SvarSlettDet blir sikkert godt i gassgrill eller komfyr også, men jeg håper at det blir ekstra godt i en kulegrill med kull/briketter, gjerne kombinert med litt røykflis :-)
SvarSletthar tenkt I same baner, fikk laget spydet hos en local maskin sjappe, den jeg laget har drip tray. og vi broker stot sett tørr rub , og meieri smørmellom kjøtt lagene. griller på eike kull
SvarSlettVeldig bra :-)
SvarSlettHei Arild
SvarSlettFikk du kjøpt det spydet her lokalt eller laget den selv?
Hvor lenge og ca hvilken temperatur hadde du?
Mvh
Pål
Laget det selv.
SlettLaget det selv.
Slett