torsdag 10. februar 2011

Kebabspyd


Vertikalt kebabspyd for kullgrill:


Hull i tuppen for bøyle til løfting inn og ut av grillen:


3,3 kg kjøtt bestående av flatbiff okse, nakkekoteletter, svinekoteletter og lammelår:


Marineres i naturell youghurt, kebabkrydder og grillkrydder over natten:



Kjøttet plassert på spydet:


Klar for første skjæring. Kjøttet blir etterpå plassert tilbake på grillen og skjæres flere ganger etterhvert som kjøttet blir grillet:


Det er servert:








7 kommentarer:

  1. Tror du de blir Stor forskjell vist du har den i Gass grill eller ovnen ? enn en kull grill ?

    SvarSlett
  2. Det blir sikkert godt i gassgrill eller komfyr også, men jeg håper at det blir ekstra godt i en kulegrill med kull/briketter, gjerne kombinert med litt røykflis :-)

    SvarSlett
  3. har tenkt I same baner, fikk laget spydet hos en local maskin sjappe, den jeg laget har drip tray. og vi broker stot sett tørr rub , og meieri smørmellom kjøtt lagene. griller på eike kull

    SvarSlett
  4. Hei Arild
    Fikk du kjøpt det spydet her lokalt eller laget den selv?
    Hvor lenge og ca hvilken temperatur hadde du?
    Mvh
    Pål

    SvarSlett