Alt smaker bedre fra grillen, også juleribben :-)
Kullgrillen fyres opp for indirekte grilling. Aluminiumsbakkene inneholder vann, Worchestershiresaus, sennep, soyasaus, hvitløk, løk, sjalottløk og gulrot. Dette blir god saus i tillegg til at det tilfører fuktighet i grillen. For røyk ble plommetre lagt på i flere omganger.
Tynnribbene er plassert på risten:
Weber reklame?
Ribbe på grillen blir saftige greier:
Det er servert:
Denne ser rett og slett fantastisk ut ;-)
SvarSlettLooks great! but how did you get the "svor" crisp on top?
SvarSlettIf you manage to raise the temperature at the end, it will normally, (?), be crisp, but i have to admit that this time, i put the "svor" facing down some minutes at the end ;-)
SvarSlettThanks for your answer. I was thinking I might have to do that - as long as I don't use the oven - that is admitting defeat! My Norwegian mother-in-law says it is not possible on the Weber, but as a South African I love to grill everything. Your blog is great - I will try other recipes, the pulled pork looks amazing
SvarSlettHvor lenge har du de på grillen? Så vanvittig godt ut.
SvarSlettJeg truer med å lage julemiddagen på grillen i år. Men greit å kjøre en testrunde først. Hvis ikke blir jeg vel arveløs...
Ser at det er rett i overkant av 3 timer mellom bilde nr. 2 og bilde nr. 3.
SvarSlettJeg stemmer for grillet ribbe til jul og ta gjerne en testrund.., jeg hadde en testrunde på en liten ribbe her om dagen som jeg hadde tenkt å kjøle ned og spise kald som pålegg.., den ble spist opp før den ble kald.. :-)