Pizza laget på grillen smaker veldig godt, bunnen får "riktig" konsistens og de fleste, både store og små, liker å lage "sin egen" pizza.
Pizzabunner, (halvstekte), i passe biter, basilikum, fersk mozarella, revet ost, pepperoni, smårettskinke, smårettbacon, spekeskinke og pizzasaus, eller det man liker på pizzaen.
Pizzastein med serveringsbrett. (Finnes også i rund variant):
Briketter rundt stenen:
Nærmer seg servering. (Lokket må være på under grillingen).
Pizzasausen jeg bruker er helt eller delvis, er "stjålet" fra Trond Moi.
1 del tomatpuré
1 del olje
1 del vann
Salt
Pepper
Hvitløk
(Rosmarin).
Dude! lenge sida eg har sett så masse godt mat ! men eg lura på 1 liten ting, lagde du pizza bunnen sjøl eller kjøpte du den ferdig ?
SvarSlettJeg lager noen ganger pizzabunnene selv og da blir det tynne bunner etter en oppskrift av Lars Barmen. (Forhåndstekes 2-3 minutter på høy temperatur).
SvarSlettAndre ganger kjøper jeg ferdige bunner, og da bruker jeg disse "på rull", og de synes jeg smaker helt ok. (Forhåndsteker disse også og skjærer de i passende stykker).
På bildene er det kjøpebunner ;-)
Thanks :D det såg SYKT GODT UT! ^^
SvarSlett