torsdag 10. februar 2011

Pizza

Pizza laget på grillen smaker veldig godt, bunnen får "riktig" konsistens og de fleste, både store og små, liker å lage "sin egen" pizza.

Pizzabunner, (halvstekte), i passe biter, basilikum, fersk mozarella, revet ost, pepperoni, smårettskinke, smårettbacon, spekeskinke og pizzasaus, eller det man liker på pizzaen.


Pizzastein med serveringsbrett. (Finnes også i rund variant):



Briketter rundt stenen:





Nærmer seg servering. (Lokket må være på under grillingen).





Pizzasausen jeg bruker er helt eller delvis, er "stjålet" fra Trond Moi.


1 del tomatpuré

1 del olje

1 del vann

Salt

Pepper

Hvitløk

(Rosmarin).



3 kommentarer:

  1. Dude! lenge sida eg har sett så masse godt mat ! men eg lura på 1 liten ting, lagde du pizza bunnen sjøl eller kjøpte du den ferdig ?

    SvarSlett
  2. Jeg lager noen ganger pizzabunnene selv og da blir det tynne bunner etter en oppskrift av Lars Barmen. (Forhåndstekes 2-3 minutter på høy temperatur).

    Andre ganger kjøper jeg ferdige bunner, og da bruker jeg disse "på rull", og de synes jeg smaker helt ok. (Forhåndsteker disse også og skjærer de i passende stykker).

    På bildene er det kjøpebunner ;-)

    SvarSlett
  3. Thanks :D det såg SYKT GODT UT! ^^

    SvarSlett