lørdag 12. februar 2011

Mandarinmarinert kylling

Tomas på Weberklubben anbefalte mandarinmarinert kylling og jeg angrer ikke på at jeg prøvde dette.

Kyllingene oppdelt og klar for marinade:


Marinade.
Saften fra 4 mandariner. (Altså klementiner).
8 ss Ketjap manis.
4 ss Fishsauce.
(1/2 ts kajennepepper).

Kylling i marinade står kaldt i minst 30 minutter. (Jeg har ikke tulla med fargene).



Kraftkoking av kyllingenes skrog gir en god saus:


Kylling ut av marinaden og klar for grillen:


Det er tross alt jul :-)


Servert:








6 kommentarer:

  1. Den kyllingen så utrolig saftig og smakfull ut...hva er tilbehøret der-baconsurret asparges?

    SvarSlett
  2. Det stemmer, rett og slett bacon surret rundt asparges, godt og enkelt.

    Ingen tvil om at kyllingen smakte godt :-)

    Takk for kommentar.

    SvarSlett
  3. Gratulerer med blogg.
    Ryddig, fin og fristende. Jeg skulle ønske jeg var nidkjær og ivrig som deg, da skulle jeg kastet meg på helårsgrilling.

    SvarSlett