fredag 11. mars 2011

Grillark


Grillark for både presentasjon og smak. På bildet vises grillark av Or og Eik:Grillarkene legges i bløt, og her har jeg valgt eplejuice:Thaimarinert scampi. (Oppskrift på marinaden finnes til høyre på siden i kategorien Thaispyd).Klementinmarinert kyllingfilét. (Oppskrift på marinaden finnes til høyre på siden i kategorien mandarinmarinert kylling..)Scampi og kyllingfilét på plass i marinaden:De andre ingrediensene:Scampi og tilbehør plassert på grillark:Kyllingfilét og tilbehør plassert på grillark:Indirekte grilling:Servert på grillarket med f.eks. grillet pariserloff. Litt godt smør, gjerne hvitløksmør på pariserloffen blir heller ikke feil :-)Og servert igjen:Det kan godt tenkes at disse grillarkene selges av flere, men de kan i hvertfall skaffes hos www.grillisten.com5 kommentarer:

 1. Funker grillarkene i ovn også, for oss som bare griller juli-aug?

  SvarSlett
 2. Tanken er at treverket disse arkene er laget av skal begynne å bli litt "brent" og avgi smak til maten. Det kan godt tenkes at dette vil skje i en komfyr også, men jeg har ikke har prøvd :-)

  Diskusjon om hvorfor du griller kun juli-august lar vi ligge tror jeg :-)

  SvarSlett
 3. For en fantastisk blogg! :) Men en ting lurer jeg på, hvor kjøper du disse grillarkene? Eller er dette noe man må sende etter?

  SvarSlett
 4. Der så jeg der;www.grillisten.com

  My bad ;)

  SvarSlett
 5. Takk, jeg er mottakelig for skryt :-)

  SvarSlett