Det er ingen hemmelighet at jeg liker en god biff, og entrecote er en av favorittene. Denne grillingen var også test av nytt grillkull. (Nytt for meg i hvertfall).
Entrecote med nøytral olje, salt og pepper.
Tomater, løkringer og salat. (Olje, salt og pepper på salat og løkringer også).
B&B grillkull av mesquite. Dette skal gi høy temperatur, (og god smak?), og således være godt egnet for biffer, burgere o.l.
Oppfyring av grillkull.
Dette ble godt og varmt :-)
Snart klar for å legge maten på grillen.
Biffene på direkte varme, lokket legges på.
Biffene er snudd.
Servert med tomater, løkringer, salat og fløtegratinerte poteter.
Det ble godt og grillkullet svarte til forventningene :-)
Nå bler det biff i helgå :)
SvarSlettDet høres bra ut :-)
SvarSlettHvor fikk du tak i det grillkullet fra?
SvarSlettKjøpte det hos Grillkongen i Stavanger.
SvarSlettCraig.no