onsdag 11. mai 2011

Entrecote

Det er ingen hemmelighet at jeg liker en god biff, og entrecote er en av favorittene. Denne grillingen var også test av nytt grillkull. (Nytt for meg i hvertfall).

Entrecote med nøytral olje, salt og pepper.


Tomater, løkringer og salat. (Olje, salt og pepper på salat og løkringer også).



B&B grillkull av mesquite. Dette skal gi høy temperatur, (og god smak?), og således være godt egnet for biffer, burgere o.l.


Oppfyring av grillkull.



Dette ble godt og varmt :-)



Snart klar for å legge maten på grillen.



Biffene på direkte varme, lokket legges på.



Biffene er snudd.



Servert med tomater, løkringer, salat og fløtegratinerte poteter.



Det ble godt og grillkullet svarte til forventningene :-)

4 kommentarer:

  1. Nå bler det biff i helgå :)

    SvarSlett
  2. Hvor fikk du tak i det grillkullet fra?

    SvarSlett
  3. Kjøpte det hos Grillkongen i Stavanger.

    Craig.no

    SvarSlett