tirsdag 21. juni 2011

Lammecarré

Lammecarré.., bare ordet gjør meg sulten :-)

Snittet rutemønster i fettet:



Lime, hvitløk, olje, rosmarin, pepper og salt i en morter:



Hvitløk og rosmarin knuses før tilsetting av de andre ingrediensene:



Lammecarré smurt inn med marinaden:



Klar for grillen noen timer senere:



Briketter:



Fettsiden ned:



Hadde på litt røykflis:



Fettsiden opp. (Sjekker med termometer, ønsket kjernetemperatur 60-62 grader og da bør man ta kjøttet av 2-4 grader før).



Ser bra ut :-)



Servert:



Knallgodt!!

6 kommentarer:

  1. Som alltid får du det til å se så fristende ut.
    Hvordan er det å få tak i kjøttet på denne tiden av året? Det er jo ikke helt lammesesong nå tenker jeg på. For jeg fikk veldig lyst til å teste dette:)

    Olela

    SvarSlett
  2. Takk for det :-)

    Du har rett i at det ikke er lammesesong, så disse var frosne.., og antakelig hadde nok ikke disse lammene hørt noen snakke norsk heller.., men dette smaker nydelig uansett, så dette anbefaler jeg :-)

    Arild

    SvarSlett
  3. Prøvde denne i går på st, hans aften.. Ble kjempegodt og de så også flotte ut.. Kjørte med tradisjonell gresk salat og tzasiki. Takk for god og inspirerende blogg. Mvh Harald

    SvarSlett
  4. Høres godt ut og takk for hyggelig kommentar.

    SvarSlett