lørdag 25. februar 2012

Svinefilet


Jeg får litt vondt av å skjære en fin ytrefilet av svin i skiver, men ble inspirert av en Gordon Ramsey filmsnutt...



Olivenolje, sitron, salt, pepper og chili pasta skal bli marinade.



Kjøttet legges noen timer i marinade.



Ingredienser for coleslaw. Oppskriften finnes til i kategorien "Krydder-sauser-diverse".



Noe av marinaden tørkes av..



.., og bbq-saus smøres på kjøttet.




Blanding av grillkull og briketter fyres opp.



Direkte grilling 1-2 minutter på hver side.



Ingenting å si på grillstripene :-)



Servert med coleslaw, og noen fikk også ris og saus..



Slettes ikke verst.

.

3 kommentarer:

  1. Ser fabelaktig godt ut, og man kan kjenne duften over nettkabelen!

    SvarSlett
  2. Ah, død gris på grill. Må jo bli suksess.

    Øystein Davidsen

    SvarSlett
  3. Takk for det begge to :-)

    SvarSlett