lørdag 5. mai 2012

Svinenakke i skiver


Svinenakke er knallgod grillmat. (Denne er 2,5kg og uten ben).



Svinenakken skåret i litt tykke skiver.



Marineres til neste dag tildekket og i kjøleskap. (Her har jeg brukt Jack Daniels original "gasset" opp med tabasco).



Grilles noen minutter på direkte varme..,



.., og noen minutter på andre siden. Blir fine grillstriper av støpejernristen :-)



Servert med hjemmelaget potetsalat og litt grønt. (Oppskrift på potetsalaten ligger i kategorien "krydder-sauser-diverse").




Kjempegodt!

11 kommentarer:

  1. Har du en god oppskrift på hjemmelaget potetsalat altså? Kunne du lagt den ut? :-)

    SvarSlett
  2. Klart det, oppskrift på potetsalat ligger nå nederst i kategorien "krydder-sauser-diverse" :-)

    SvarSlett
  3. Hei Arild, blir svinenakke mørt når det stekes "fort" ?

    Tommy

    SvarSlett
  4. Vrien den der.., svinenakke blir antakelig mørest helgrillet på lav temperatur over lang tid, men svinenakke skåret i skiver, marinert og grillet "fort" på direkte varme blir ofte veldig bra. (Det kan tenkes at marineringen medvirker til et godt resultat).

    Arild

    SvarSlett
  5. Mmm... Håper du er tilgjengelig under skoleslutt grillingen! Om det blir noe av det i år. :)

    Ståle R

    SvarSlett
  6. Eg o stemme for at du grille på avslutningen i år!
    Såg deeeeiligt ut!

    SvarSlett
  7. Hei Arild!

    Har et lite innspill til bloggen din :)

    Hva med at du oppfordrer folk å legge inn "gjeste" innlegg på bloggen din ? Der folk kan prøve seg på sine egne grill retter og du legger dem ut? (med bilder seff :)
    Du kan gjerne stille "minstekrav" til hva innlegget skal inneholde, hvilken deler , kvalitet på bilder, antall bilder osv...

    Bare en tanke!

    Hilsen Francisco fra Bergen

    SvarSlett
  8. Jøss, det hadde jeg aldri kommet på.

    Jeg er ingen superblogger, og ser ikke helt for meg "administreringen" av dette dersom det skulle slå an, men jeg liker tanken.

    Tenke, tenke.

    Takk for innspill uansett :-)

    Arild

    SvarSlett
  9. Jeg kan godt gi deg noen tips :) sender deg mail!

    SvarSlett