onsdag 31. juli 2013

Hel gris på Weber Ranch Kettle


En rå gris i overkant av 23 kg levert av T. Snørteland AS plassert på Weber Ranch Kettle. Litt trangt både i lengde og høyde, så en gris rundt 20 kg ville kanskje passet bedre.

Grisen er krydret innvendig, smurt med olje og saltet utvendig. I tillegg til det som viser på bildet ble snuten og ørene pakket i aluminiumsfolie fra starten av. (Kun for kosmetiske årsaker).

Denne ble grillet indirekte ved ca. 150 grader i 6,5 time.Dagens gjester.Undertegnede klarer ikke engang å tie 1/250 sekund når bildet blir tatt...Del svoren og brett til side, så er det bare å "dig in" :-)Ble servert med coleslaw og baked beans. (Oppskrifter i kategorien krydder-sauser-diverse).


.

5 kommentarer:

 1. Du e heilt rå (og litt galen:-))
  Vente på resteparty!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du "gidde" å laga så flott grillparty for ungdommane våre. Eg forstod de hadde kost seg :) FANTASTISK!

  Endresen

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig Endresen, med disse flotte ungdommene som gjester er gleden minst like mye på min side :-)


  Tormod, rester...

  SvarSlett
 4. Haha, så stilig! Hvor mye koster en hel gris ca?? :) Og hvor mye av grisen spises opp / er spiselig?

  SvarSlett
 5. Takk :-)

  Prisen kan sikkert variere, og prisen vil kanskje være en annen dersom griser er kokt på forhånd, men denne som var rå ligger på 110 kr/kg :-)

  Ser rundt på nettet at de som gjør dette ofte regner ca 2 personer pr. Kg, men jeg er nok ikke så flink til å plukke ut kjøttet, så jeg ville kanskje tro at denne grisen ville kunne mette 30 personer

  SvarSlett