En rå gris i overkant av 23 kg levert av T. Snørteland AS plassert på Weber Ranch Kettle. Litt trangt både i lengde og høyde, så en gris rundt 20 kg ville kanskje passet bedre.
Grisen er krydret innvendig, smurt med olje og saltet utvendig. I tillegg til det som viser på bildet ble snuten og ørene pakket i aluminiumsfolie fra starten av. (Kun for kosmetiske årsaker).
Denne ble grillet indirekte ved ca. 150 grader i 6,5 time.
Dagens gjester.
Undertegnede klarer ikke engang å tie 1/250 sekund når bildet blir tatt...
Del svoren og brett til side, så er det bare å "dig in" :-)
Ble servert med coleslaw og baked beans. (Oppskrifter i kategorien krydder-sauser-diverse).
.
Du e heilt rå (og litt galen:-))
SvarSlettVente på resteparty!
Tusen takk for at du "gidde" å laga så flott grillparty for ungdommane våre. Eg forstod de hadde kost seg :) FANTASTISK!
SvarSlettEndresen
Bare hyggelig Endresen, med disse flotte ungdommene som gjester er gleden minst like mye på min side :-)
SvarSlettTormod, rester...
Haha, så stilig! Hvor mye koster en hel gris ca?? :) Og hvor mye av grisen spises opp / er spiselig?
SvarSlettTakk :-)
SvarSlettPrisen kan sikkert variere, og prisen vil kanskje være en annen dersom griser er kokt på forhånd, men denne som var rå ligger på 110 kr/kg :-)
Ser rundt på nettet at de som gjør dette ofte regner ca 2 personer pr. Kg, men jeg er nok ikke så flink til å plukke ut kjøttet, så jeg ville kanskje tro at denne grisen ville kunne mette 30 personer