torsdag 29. mai 2014

Egg og bacon.., på en måte.


Det er servert, loff med egg og bacon fra grillen.



Tre skiver loff.



Loffbiten man skjærer ut kan med fordel trykkes flat og legges under den nederste loffskiven for ekstra "tetning". Egget plasseres i hullet og den siste loffskiven legges på toppen, før man bretter over baconet.



Pakken er klar.



Indirekte grilling ved ca. 200 grader.



Snart klar for servering. (Ca. 45 minutter).



5 kommentarer:

  1. takk for gode tips og ideer, mye som skal testes her :)

    SvarSlett
  2. Så sykt kult med egg&bacon varianten på grillen!

    SvarSlett
  3. Prøvde meg på denne, men hos meg ble bare baconet svidd. Brukte en gassgrill, og lå på rundt 200 grader i 40 minutter. Lurer på hva annerledes du gjorde som ikke fikk så svidd bacon?

    SvarSlett
  4. Jeg tror at de hos deg ble utsatt for litt for mye direkte varme, altså strålevarme fra brennerne. Hos meg lå de godt beskyttet rett over reflektorplaten, med varmen under platen.

    SvarSlett