Tomas på Weberklubben anbefalte mandarinmarinert kylling og jeg angrer ikke på at jeg prøvde dette.
Kyllingene oppdelt og klar for marinade:
Marinade.
Saften fra 4 mandariner. (Altså klementiner).
8 ss Ketjap manis.
4 ss Fishsauce.
(1/2 ts kajennepepper).
Kylling i marinade står kaldt i minst 30 minutter. (Jeg har ikke tulla med fargene).
Kraftkoking av kyllingenes skrog gir en god saus:
Kylling ut av marinaden og klar for grillen:
Det er tross alt jul :-)
Servert:
Den kyllingen så utrolig saftig og smakfull ut...hva er tilbehøret der-baconsurret asparges?
SvarSlettDet stemmer, rett og slett bacon surret rundt asparges, godt og enkelt.
SvarSlettIngen tvil om at kyllingen smakte godt :-)
Takk for kommentar.
Gratulerer med blogg.
SvarSlettRyddig, fin og fristende. Jeg skulle ønske jeg var nidkjær og ivrig som deg, da skulle jeg kastet meg på helårsgrilling.
Takk for det :-)
SvarSlettFor en fantastisk blogg!
SvarSlettTakk skal du ha :-)
SvarSlett