Grilling handler også om utstyr, og jeg har oppdatert "utstyr og teknikker" med endel bilder av forhøyningsrister, (ref. oversikten til høyre på siden), både ferdigkjøpte og "hjemmelagede".
Har også lagt inn bilder av B&B grillkull av mesquite på samme sted.
Til de av dere som er mest opptatt av maten, (det er jeg også), lover jeg å snart komme tilbake med noe spiselig :-)
Hei. Her var det mange gode tips og råd til bruk i grillsesongen. For meg betyr det sommeren, men som du sier, det kan grilles hele året. Dette er en blogg jeg garantert kommer tilbake til. Ha en fortreffelig grillsesong.
Takk for hyggelig kommentar :-) Selv har jeg akkurat tent på et rør briketter, (i regnet), og skal teste andebryst på WSM. (Weber smokey mountain). Håper at du svinger innom igjen når grillsesongen begynner for "normale" mennesker. He, he :-)
Hei. Her var det mange gode tips og råd til bruk i grillsesongen. For meg betyr det sommeren, men som du sier, det kan grilles hele året. Dette er en blogg jeg garantert kommer tilbake til.
SvarSlettHa en fortreffelig grillsesong.
Takk for hyggelig kommentar :-) Selv har jeg akkurat tent på et rør briketter, (i regnet), og skal teste andebryst på WSM. (Weber smokey mountain). Håper at du svinger innom igjen når grillsesongen begynner for "normale" mennesker. He, he :-)
SvarSlett