Grillark for både presentasjon og smak. På bildet vises grillark av Or og Eik:
Grillarkene legges i bløt, og her har jeg valgt eplejuice:
Thaimarinert scampi. (Oppskrift på marinaden finnes til høyre på siden i kategorien Thaispyd).
Klementinmarinert kyllingfilét. (Oppskrift på marinaden finnes til høyre på siden i kategorien mandarinmarinert kylling..)
Scampi og kyllingfilét på plass i marinaden:
De andre ingrediensene:
Scampi og tilbehør plassert på grillark:
Kyllingfilét og tilbehør plassert på grillark:
Indirekte grilling:
Servert på grillarket med f.eks. grillet pariserloff. Litt godt smør, gjerne hvitløksmør på pariserloffen blir heller ikke feil :-)
Og servert igjen:
Funker grillarkene i ovn også, for oss som bare griller juli-aug?
SvarSlettTanken er at treverket disse arkene er laget av skal begynne å bli litt "brent" og avgi smak til maten. Det kan godt tenkes at dette vil skje i en komfyr også, men jeg har ikke har prøvd :-)
SvarSlettDiskusjon om hvorfor du griller kun juli-august lar vi ligge tror jeg :-)
For en fantastisk blogg! :) Men en ting lurer jeg på, hvor kjøper du disse grillarkene? Eller er dette noe man må sende etter?
SvarSlettDer så jeg der;www.grillisten.com
SvarSlettMy bad ;)
Takk, jeg er mottakelig for skryt :-)
SvarSlett