tirsdag 6. august 2019

Quesadilla


Quesadilla.., veldig godt!


Dette er en fin marmorert  ytrefilet av storfe, men man bruker det kjøttet man liker, eller rett og slett lar være å bruke kjøtt. Denne fikk ligge på 120°C indirekte varme med røyk til den hadde en kjernetemperatur rundt 56-58°C.
(Dette er forresten den nye 57cm kulegrillen Weber Master-Touch Premium som har røykfunksjon, hengslet lokk mm).


Tynn blå røyk 👍


Kjøttet fikk hvile lenge før det ble skåret opp. 


Legg det fyllet man liker på halve og brett i to. Jeg har her flere typer revet ost, kjøtt, paprika, rødløk, krydder, ruccola. (Revet ost øverst og nederst hjelper på å holde den sammen). 


Grillen har kull til venstre. Quesadilla ene grilles vekselvis direkte og indirekte ved at man snurrer risten rundt. Snu quesadilla ene når de er ferdige på ene siden. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar