torsdag 10. februar 2011

Rådyrlår


Rådyrlår indirekte varme på kullgrill. Biter av plommetre for røyk:


Kraftkoking for viltsaus:


Snart ferdig:


Servert med rosenkål, gulrot, tyttebærsyltetøy, viltsaus og potetpuré:






4 kommentarer:

  1. Har du noen erfaring med langtidssteking av elg? tenkte å hive på et stort elgstykke sammen med en svinenakke for å få litt pulledpork til imorgen.

    Kai

    SvarSlett
  2. Nei, dessverre det har jeg ikke, men det høres skikkelig spennende ut det du planlegger :-)

    SvarSlett
  3. Har du en temp du går etter på kjernen?
    Leste at rundt 55- 60 grader va fint..
    Og sjærer du bort benet?

    SvarSlett
  4. Låret på bildet ser ut for å være utbeinet, men det er det ikke.

    Kjernetemperatur er vel anbefalt litt over 55, men under 60. Husk at temperaturen stiger men grader etter at man tar kjøttet av grillen. Kjøttet på bildet har nok passert 60 grader.., men er jo barnevennlig :-)

    SvarSlett