Låret på bildet ser ut for å være utbeinet, men det er det ikke.
Kjernetemperatur er vel anbefalt litt over 55, men under 60. Husk at temperaturen stiger men grader etter at man tar kjøttet av grillen. Kjøttet på bildet har nok passert 60 grader.., men er jo barnevennlig :-)
Har du noen erfaring med langtidssteking av elg? tenkte å hive på et stort elgstykke sammen med en svinenakke for å få litt pulledpork til imorgen.
SvarSlettKai
Nei, dessverre det har jeg ikke, men det høres skikkelig spennende ut det du planlegger :-)
SvarSlettHar du en temp du går etter på kjernen?
SvarSlettLeste at rundt 55- 60 grader va fint..
Og sjærer du bort benet?
Låret på bildet ser ut for å være utbeinet, men det er det ikke.
SvarSlettKjernetemperatur er vel anbefalt litt over 55, men under 60. Husk at temperaturen stiger men grader etter at man tar kjøttet av grillen. Kjøttet på bildet har nok passert 60 grader.., men er jo barnevennlig :-)